Stiri Blockchain si crypto – Platforma turistica pe blockchain – Microsoft lanseaza instrumentul de verificare VeriSol – 11.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Platforma turistica pe blockchain – Microsoft lanseaza instrumentul de verificare VeriSol – 11.06.2019

Regiunea ruseasca Yugra va lansa platforma turistica pe blockchain

Yugra, un subiect federal ai Rusiei (numit si okrug – o zona inhabitata de populatiiile Khanty si Mansi), va lansa o platforma de turism pe baza de blockchain, raporteaza agentia de presa detinuta de stat Tass. (Sursa EN)

Conform raportului, in timpul Forumului Ecomonic International sin Sf. Petersburg de saptamana trecuta, directorul general al fondurilor de dezvoltare ale regiunii, Roman Genkel, a semnat un acord cu Alexander Borodich, presedintele startup-ului blockchain Universa, pentru a lansa platforma.

Conform unei postari de pe blogul Universa din 7 iunie, sistemul va permite urmarirea investitiilor si cheltuielilor pentru a asigura transparenta. Compania sustine ca “Anexarea banilor folosind tehnologia de registru distribuit (Distributed Ledger Technology) va proteja subventiile guvernamentale si investitiile impotriva abuzului".

De asemenea, firma va dezvolta platforma pentru a sprijini mai multe linbi, cu scopul general de a conecta toti participantii in ecosistemul turismului – furnizori de produse si servicii, transport, cazare si catering, investitori si turistii insisi.

Noul instrument de verificare de la Microsoft

Microsoft a lansat un instrument open-source nou care va permite verificarea si analizarea contractelor inteligente scrise in limbajul de programare popular Solidity, adesea folosit pe blockchain-ul Ethereum.

Noul instrument se numeste VeriSol (Verifier of Solidity) si le permite dezvoltatorilor sa exprime “comportamentele dorite are contractelor inteligente scrise intr-un subset al limbajului popular Solidity” si apoi sa foloseasca “utilaje de logica matematica” pentru a verifica o specificatie impotriva unei implementari de contract inteligent.

VeriSol a fost, de asemenea, incorporat in reteaua de integrare continua pentru dezvoltarea contractelor inteligente a blockchain-ului Azure. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania!
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S