Stiri Crypto 22 Martie 2022: Ethereum trece de pragul de 3000 USD; Platforma de crypto exchange FTX investeste intr-o aplicatie de mobile banking; Adoptie crypto accelerata in Africa

Stiri Crypto 22 Martie 2022: Ethereum trece de pragul de 3000 USD; Platforma de crypto exchange FTX investeste intr-o aplicatie de mobile banking; Adoptie crypto accelerata in Africa
  • Ethereum, a doua cea mai mare criptomoneda dupa valoare de piata, a depasit pragul de 3000 USD. Cu exceptia unei scurte cresteri de peste 3000 la inceputul lui martie, pretul Ethereum fluctuat intre 2400 si 2800 USD in cursul lunii.
  • Aplicatia de banking mobil Dave a anuntat un parteneriat cu FTX US pentru a oferi plati in criptomonede pe platforma. In plus, FTX a anuntat o investitie de 100 milioane USD in compania de banking mobil. Investitia va ajuta in dezvoltarea viitoarelor initiative crypto din cadrul aplicatiei.
  • Adoptia criptomonedelor in Africa este in continua dezvoltare. Un raport recent arata ca tranzactiile crypto de pe teritoriul continentului au crescut cu pana la 2.670% in 2022. Tendinta de crestere este legata de valorile scazute care au fost observate in ultima perioada. Tranzactiile crypto din Africa reprezinta aproximativ 2.8% din volumele globale. Factorii care au influentat cresterea semnificativa includ inflatia ridicata, accesul la telefoane smartphone si o populatie tanara, nativa din punct de vedere digital.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!