Stiri Crypto 6 Aprilie 2022: MicroStrategy cumpara BTC in valoare de 190 milioane USD; Starbucks doreste sa se implice in ecosistemul NFT; Shiba Inu dezvolta realitate virtuala de tip Metaverse

Stiri Crypto 6 Aprilie 2022: MicroStrategy cumpara BTC in valoare de 190 milioane USD; Starbucks doreste sa se implice in ecosistemul NFT; Shiba Inu dezvolta realitate virtuala de tip Metaverse
  • MicroStrategy, o companie de business-intelligence care acumuleaza Bitcoin, a cumparat inca 4.167 BTC pentru aproximativ 190.5 milioane USD. Compania americana a platit un pret mediu de 45.714 USD pentru un Bitcoin. MicroStrategy detine un total de 129.218 BTC, un portofoliu evaluat la aproximativ 6 miliarde USD. Compania intentioneaza sa detina BTC pe termen lung.
  • Antreprenorul si CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, a anuntat ca Starbucks intentioneaza sa intre in ecosistemul NFT in 2022. Alte companii gigant precum Taco Bell, Pizza Hut, Pringles, Visa si Adidas au intrat in spatiul NFT, prin sponsorizari de arta digitala sau dezvoltari de experiente virtuale in Metaverse.
  • Dezvoltatorii din spatele criptomonedei Shiba Inu (SHIB) au dezvaluit detalii despre un proiect de realitate virtuala β€œSHIB: The Metaverse”, anuntand 100.595 de terenuri virtuale. Echipa a decis sa foloseasca o criptomoneda neutra pentru achizitionarea terenurilor, pentru a se asigura ca nu exista niciun risc pentru moneda nativa SHIB. Criptomoneda este folosita in spatiul Metaverse pentru a personaliza posesiile virtuale.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!