Știri crypto & Bitcoin - Mark Cuban spune că va candida la prezidențiale, dacă BTC atinge 1 milion $ - CCO-ul Bitpay spune că Bitcoin ar putea atinge 45k $ într-o lună – 11-03-2021

Răspunzând unui tweet al miliardarului Chamath Palihapitiya, Mark Cuban a spus că ar candida pentru funcția de președinte al SUA ...

Știri crypto & Bitcoin - Mark Cuban spune că va candida la prezidențiale, dacă BTC atinge 1 milion $ - CCO-ul Bitpay spune că Bitcoin ar putea atinge 45k $ într-o lună – 11-03-2021

Mark Cuban spune că va candida la prezidențiale, dacă BTC atinge 1 milion $

Răspunzând unui tweet al miliardarului Chamath Palihapitiya, Mark Cuban a spus că ar candida pentru funcția de președinte al SUA, în anumite circumstanțe.

„Voi candida în condițiile în care BTC ajunge la 1 milion $ ȘI dacă putem obține angajamente de a dona 350 BTC Trezoreriei, în fiecare din cei patru ani, astfel încât să oferim 1 satoshi fiecărui cetățean, în fiecare an, sumă pe care aceștia trebuie să o păstreze pentru 10 ani.”

Răspunsul lui Cuban a venit după ce Palihapitiya a spus că este nevoie de modificări pentru cadrul politic actual, preconizând „un al treilea partid politic viabil în SUA, până în 2030.” Prin urmare, Cuban a pus sub semnul întrebării tot conceptul partidelor politice. În schimb, Palihapitiya a afirmat că, probabil SUA nu ar avea nevoie de asemenea partide, în cazul în care Cuban ar candida la funcția de președinte.

În ultimii doi ani, Cuban a vorbit de mai multe ori despre Bitcoin. Unele dintre cele mai recente comentarii ale sale includ poziția sa față de activ, ca „depozit de valoare asemănător aurului, care este mai mult religie decât soluție, pentru orice problemă,” și că „indiferent de cât de mult își doresc susținătorii să pretindă că BTC este o acoperire pentru scenariile teribile, de fapt nu este.”

La bază, viziunea de ansamblu asupra Bitcoin a lui Cuban nu este prea departe de perspectiva industriei, asupra monedei. Atât Cuban, cât și oamenii influenți din industria crypto văd activul digital ca pe un depozit de valoare similar aurului. (Sursa EN)

CCO-ul Bitpay spune că prețul Bitcoin ar putea atinge 45k $ într-o lună

Un număr crescut de giganți mainstream și-au investit banii în Bitcoin, în ultimele luni. În timp ce unii speculează că aceste companii intenționează să-și păstreze investițiile în Bitcoin pentru mai mulți ani, CCO-ul Bitpay nu este de aceeași părere. Acesta consideră că aceste companii și-ar putea vinde deținerile mai curând decât au planificat inițial, în contextul în care prețul BTC continuă să crească.

„Toți acei cumpărători care au achiziționat BTC și-au spus, „oh, vom păstra investiția pentru un orizont de timp de trei-cinci ani,” ceea ce este grozav, dar eu cred că dacă Bitcoin atinge prețul de 45k $ luna viitoare, aceștia vor spune că, „wow deja ne-am dublat investiția, nu mai avem nevoie de acel orizont de timp de trei-cinci ani, hai să vindem o parte din BTC.”

Interesul jucătorilor mari, pentru BTC a început să crească în cea de-a doua jumătate a anului 2020, când companii precum MicroStrategy, Square și MassMutual au investit o parte semnificativă din capitalul lor, în Bitcoin.

„Discutam cu cineva care lucrează pentru Skybridge,” declara podcasterul Peter McCormack în cadrul unui interviu recent. „Acesta spunea că ceea ce trebuie să înțelegem despre MassMutual este că au investit 100 milioane $, dar aceasta nu este o sumă mare pentru ei. Aceștia nu urmăresc să vândă anul viitor, sau în doi, sau cinci ani.”  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.