Un rezumat al tuturor Airdrop-urilor de pe Tradesilvania Spotlight

Un rezumat al tuturor Airdrop-urilor de pe Tradesilvania Spotlight

La Tradesilvania, depunem eforturi continue pentru a face spatiul crypto accesibil tuturor.

In ultimele 9 luni, pe Tradesilvania Spotlight am avut un numar de 40 de Airdrop-uri, cu premii totale care valoreaza astazi peste 25.000 de dolari - iar acesta e doar inceputul.

Daca conceptul de Airdrop iti este necunoscut, ti-l explicam noi. Airdrop-urile sunt practic distribuiri gratuite de criptomonede, un fel de giveaway, oferind o oportunitate interesanta de a intra in spatiul crypto sau de a-ti diversifica portofoliul existent.

Cel mai tare lucru? Toata lumea poate participa. De obicei, exista 3 pasi simpli pentru a te inscrie in airdrop-urile noastre:

  1. Asigura-te ca esti membru al comunitatii noastre Tradesilvania pe Telegram.
  2. Acceseaza platforma Tradesilvania, sectiunea Spotlight. Daca nu ai inca un cont, deschide unul acum - procesul este foarte simplu si rapid.
  3. Confirma-ti participarea la airdrop apasand butonul PARTICIPA.

Doua airdrop-uri sunt in desfasurare acum pe Tradesilvania Spotlight: HEART si ONE. Participa acum la ambele si nu rata sansa de a castiga!

Platforma noastra ofera o gama larga de airdrop-uri, fiecare prezentand un proiect unic si abordand diverse interese din cadrul comunitatii crypto. Indiferent daca esti pasionat de jocuri, finante, tehnologii precum blockchain si IA sau orice alt domeniu, exista un airdrop pentru tine.

Cele mai performante 3 tokenuri castigate de voi pe Tradesilvania Spotlight:

Sa incepem cu NAVI. Acest token a avut o crestere uimitoare in ultima vreme. Doar in ultima luna, valoarea sa a crescut cu un procent de 60,17%. Daca ai castigat unul dintre cele 20 de premii a cate 1000 de NAVI, evaluat la momentul castigului la aproximativ 25 de euro, astazi ai aproximativ 450 de dolari.

In centrul ecosistemului Humans.ai se afla tokenul HEART, care a urcat in topuri, cu o crestere de 8,07% in ultimele 30 de zile. Acest airdrop ocupa deja locul al doilea in lista noastra de 40 de airdrop-uri si este INCA IN DESFASURARE, ceea ce inseamna ca poti avea sansa de a castiga unul dintre cele 20 de premii a cate 10.000 de HEART fiecare. Un premiu valoreaza astazi aproximativ 380 de dolari.

Nu in ultimul rand, sa vorbim despre EGLD de la MultiversX. Evaluat la 59,45 dolari pe token, EGLD a inregistrat in ultima luna o crestere de 11,90%. In campaniile noastre de Airdrops, am gazduit patru oportunitati de a castiga EGLD. In trei dintre aceste Airdrop-uri, cei care au castigat au primit cate 1 EGLD fiecare, in timp ce, in primul nostru airdrop, 3 participanti au avut castigat cate 10 EGLD fiecare. Astazi, unul dintre cele 3 premii a cate 10 EGLD ar valora aproximativ 600 de dolari.

Toate premiile care au putut fi castigate prin participarea la Airdrop-urile de pe Tradesilvania Spotlight in ultimele 9 luni:

Token:

EGLD (MultiversX), HTM (Hatom), APE (ApeCoin), WLD (Worldcoin), INJ (Injective), ARKM (Arkham), CRO (Cronos), RIDE (Holoride), CGPT (ChainGPT), xAPES (xApesJungle), UTK (xMoney), CYBER (Cyberpunk City), INFRA (Bware), NAVI (Atlas Navi), SFIT (Sense4Fit), ZPAY (ZoidPay), WAM (WAM), MOOVE (Moove Protocol), ETH (Ethereum), CHARGED (GoCharge), RNDR (Render), MEX (xExchange), IMX (Immutable), ADA (Cardano), DOGE (Dogecoin), TRX (Tron), SOL (Solana), AVAX (Avalanche), TADA (Ta-da), HEART (Humans.ai), ONE (OneDex).

NFT

3 Mocapart NFT, 10 Super Victor Universe NFT, 2 ShibX NFT

Invitatii

  • 5 invitatii la conferinta xDay 2023
  • 5 invitatii la conferinta ETH Bucharest 2024

Daca esti pregatit sa intri in lumea recompenselor crypto, nu exista un loc mai bun pentru a incepe decat pe Tradesilvania Spotlight. 2 Airdropuri sunt inca in desfasurare pe Tradesilvania Spotlight, si vor mai fi si altele curand.

Vino sa te alaturi comunitatii noastre si nu rata sansa de a castiga. 💚