Newsletter Crypto Today 8 Februarie 2023

Newsletter Crypto Today 8 Februarie 2023

Newsletter-ul Tradesilvania include tendintele crypto, recomandarile noastre de stiri cele mai recente recente evolutii ale pietei si alte informatii cheie pentru investitorii in active digitale.

Piata a crescut cu 2.62% in ultimele 24 de ore. Vezi aici preturile actuale.

Stirile crypto ale saptamanii

Serviciul digital de transfer de fisiere, WeTransfer a intrat intr-un parteneriat cu platforma blockchain Minima pentru a permite utilizatorilor WeTransfer sa genereze NFTs prin smartphone-urile lor. Minima este un blockchain si o retea peer-to-peer optimizata pentru utilizarea mobila. Vezi detalii

Ark Investment Management a publicat un raport care evidentiaza cele mai importante tehnologii in 2023. In raport, Ark a propus un scenariu bullish pentru Bitcoin, in care criptomoneda ajunge la o capitalizare de piata de mai multe trilioane de dolari. Vezi detalii

Samsung a dezvaluit ca lucreaza la dezvoltarea unui Metaverse, sugerand lansarea unei casti VR in viitorul apropiat. Compania a anuntat ca dispozitivul va fi construit in parteneriat cu Google. Vezi detalii

Firma de crypto mining Riot Platforms (fosta Riot Blockchain) a raportat ca 17.000 de platforme de mining din Texas au fost offline din cauza vremii severe. Vezi detalii

Protocolul de indexare The Graph a depasit din nou capitalizarea de piata de 1 miliard USD. Ultima data cand blockchain-ul din spatele criptomonedei GRT a ajuns la aceasta valoare a fost in august 2022. Cresterea recenta reflecta dezvoltarea semnificativa a ecosistemului in ultimele luni ale lui 2022. In ultima saptamana, GRT a avut o crestere de 67%. Vezi detalii

Mai multe detalii despre stirile saptamanii gasesti pe blog-ul Tradesilvania.

Indicatorul se mentine in zona "Greed" fara a da semne de scadere, ceea ce reprezinta un bun semnal pentru piata.

Indexul Crypto Fear and Greed ofera un scor de la 0 la 100, clasificand sentimentul bitcoin de la frica extrema la lacomie extrema.

Acceseaza cea mai recenta analiza saptamanala a pietei disponibila pe blogul nostru. Β Aceasta include o analiza tehnica saptamanala a pietei, inclusiv evolutiile BTC, ETH si EGLD.

Coin of the Week

Cele mai bune decizii sunt cele informate iar proiectul Coin of the Week iti aduce saptamanal in prim-plan cate o moneda, asa incat sa o cunosti la nivel de detaliu si sa decizi daca investesti sau nu in ea.

Moneda saptamanii este Cardano (ADA).

Proiectul Cardano a fost dezvoltat de Jeremy Wood si Charles Hoskinson (co-fondator Ethereum). Cardano este sustinut de trei entitati independente: Fundatia Cardano, IOHK (Input Output Hong Kong) si Emurgo.

La momentul lansarii, in 2017, au fost generate aproximativ 31 de miliarde de ADA, dintre care aproximativ 26 de miliarde au fost vandute investitorilor printr-o companie japoneza angajata sa gestioneze vanzarea. Restul unitatilor de ADA au fost distribuite celor trei entitati mentionate mai sus.

Ouroboros este algoritmul de consens proof-of-stake (PoS) utilizat de calculatoarele care ruleaza programul Cardano. Algoritmul securizeaza reteaua, valideaza tranzactiile si face posibil procesul de staking.
Mai multe despre Cardano (ADA).

Intrebarea frecventa a zilei

Cum alimentez contul prin SelfPay? Vezi aici raspunsul.

Pe cine sa urmaresti pe Twitter

KALEO (@CryptoKaleo) KALEO este cunoscut printre entuziastii crypto ca o personalitate importanta. Acesta posteaza constant actualizari, stiri, analize si informatii despre Bitcoin si Altcoins.

Nic Carter (@nic__carter) Carter este cunoscut ca o sursa de incredere pentru informatii despre Bitcoin. El diseca conceptiile gresite despre crypto si le explica intr-un mod simplu si eficient.

Knowledge Bits

Desi criptomonedele si tokenurile se incadreaza sub umbrela mai larga a ecosistemului crypto, diferentele tehnice dintre utility token si equity token sunt importante si merita stiute. In principal, diferenta cea mai mare dintre cele 2 token-uri este modul in care sunt dezvoltate in blockchain. Descopera diferentele intre utility si equity tokens.

Vrei sa stii mai multe despre ecosistemul crypto?In CryptoClub, un proiect dezvoltat alaturi de Ziarul Financiar, acoperim strategiile de investitii si multe alte apecte ce tin de industria activelor digitale.

Ai intrebari suplimentare? Scrie-ne pe [email protected] sau descopera raspunsurile in sectiunea de intrebari frecvente pe site-ul nostru. Echipa Tradesilvania