Price Cardano (ADA)

0.352 EURO (0.01% )
The displayed price is informative and does not represent the trading price.

Rank 8

Market cap

12.47B EUR

Circulating Supply

35.05B ADA

Max Supply

45.00B ADA

Unul dintre cele mai populare proiecte blockchain, Cardano le permite detinatorilor criptomonedei native ADA sa contribuie la operarea retelei blockchain si sa voteze modificarile tehnologiei blockchain Cardano. De asemenea, Cardano promoveaza dezvoltarea de contracte inteligente (smart contracts) si aplicatii descentralizate (dApps) cu numeroase aplicabilitati. Pentru informatii suplimentare despre originea si utilizarea Cardano, puteti accesa pagina “Despre criptomoneda Cardano”.

Criptomoneda Cardano - fluctuatiile de pret

Ca in cazul investitiilor traditionale, trebuie formata o privire de ansamblu care vizeaza posibilele pierderi sau profiturile. In acelasi timp, este de retinut ca cererea pentru Cardano este un factor din ce in ce mai semnificativ, deoarece criptomoneda este tranzactionata si in afara programului normal al burselor de actiuni. Cu o privire de ansamblu asupra criptomonedei, investitorii pot sa tranzactioneze in mod calculat si sa profite de fluctuatiie pretului.

Ce determina fluctuatiile de pret ale criptomonedei Cardano?

Fluctuatiile de pret sunt influentate de un numar de factori:

Cererea si oferta - criptomoneda Cardano (ADA)

Considerand conceptele economice traditionale, daca cererea este mare, pretul Cardano va creste. In schimb, daca cererile sunt reduse, pretul criptomonedei scade. Cererea este influentata de o varietate de factori, cum sunt atentia din partea presei, economia globala si reglementarile financiare.
Moneda digitala Cardano a fost conceputa astfel incat sa existe un numar limitat de unitati in circulatie. Acest protocol corespunde in general cu cresterea pretului, deoarece inseamna ca oferta criptomonedei este redusa. Aceasta fluctuatie rezulta din conceptul economic traditional care dicteaza ca atunci cand cererea este mai mare decat oferta, pretul creste.

Popularitatea si atentia media pentru criptomoneda Cardano

Popularitatea criptomonedei Cardano este un factor major care influenteaza pretul. Simpla curiozitate fata de criptomonede conduce la investitii ridicate, care afecteaza pretul din piata. In acelasi timp, pretul este influentat de anunturi din partea autoritatilor de stat si companiilor din domeniu. In jurul acestor situatii se poate crea fenomenul FOMO (fear of missing out), care este reprezentat de teama investitorilor de a rata momentul de intrare in piata. Pentru a evita sentimentul de FOMO, investitorii trebuie sa se documenteze despre factorii reali care determina pretul Cardano.

Economia si ecosistemul Cardano

Riscurile economice ale statelor constituie un alt aspect care poate conduce la cresterea pretului criptomonedei Cardano. In special in tarile cu o inflatie ridicata, oamenii isi indreapta atentia spre noi metode de protejare a banilor, fapt ce poate influenta valoarea Cardano.

Aplicabilitatea criptomonedei Cardano

Atunci cand o companie sau o entitate adopta procedurile si protocoalele Cardano, acesti jucatori creeaza cerere pentru activ, deoarece tranzactioneaza Cardano si ofera mai multa credibilitate tehnologiei blockchain.

Pret Cardano - Intrebari Frecvente (FAQ)

Ce blockchain foloseste criptomoneda Cardano?

Tehnologia nativa blockchain Ouroboros

Cum minez criptomoneda Cardano ?

Nu se mineaza in modul traditional. Dar se poate genera prin staking.

Care este cel mai mare pret Cardano in EUR ?

Cel mai mare pret Cardano a fost inregistrat la valoarea 2.5 EUR.

Cum pot cumpara Cardano la cel mai bun pret ?

Cel mai rapid si avantajos mod de cumparare Cardano este pe platforma Tradesilvania.com la pretul Cardano live afisat in contul de utilizator Tradesilvania 24/7.

Care este pretul Cardano azi ?

Pretul Cardano variaza de cateva ori pe secunda in platforma si pretul instant este disponibil in contul de utilizator. Limita de cumparare zilnica (Ordin tip Limit ADA este de 1.000.000 EUR / tranzactie).

Cunoasterea cauzelor care influenteaza pretul criptomonedei Cardano faciliteaza intelegerea fluctuatiilor. Daca ai evaluat fiecare factor si vrei sa investesti in Cardano(ADA), creeaza-ti cont pe Tradesilvania si tranzactioneaza intr-un mod rapid si sigur.

Create an account and start trading with us

Create an account

Need help? Send us an e-mail at [email protected] or send us a direct message in chat